Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ρ

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν μετά από καβγά και πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε μεγάλο υπαίθριο πάρτι στο Σαγκινόου του Μίσιγκαν.

Το πάρτι είχε διαφημιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τις αρχές, και η αστυνομία είχε διαλύσει το πλήθος «πολλές φορές σε διαφορετικές τοποθεσίες» πριν από το περιστατικό, ανέφερε η πολιτειακή αστυνομία του Μίσιγκαν σε σχετική ενημέρωση.

«Η αστυνομία βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, ετοιμαζόταν να διαλύσει το πλήθος σε αυτή τη νέα τοποθεσία, όταν πολλοί καλούντες στο 911 ανέφεραν ότι άνθρωποι πυροβολούσαν στο πλήθος» σημειώνεται στην ενημέρωση.

Οι αρχές δήλωσαν ότι «ξέσπασε καβγάς μεταξύ των παρευρισκομένων στο πάρτι με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί. Καθώς οι άνθρωποι εγκατέλειπαν τη σκηνή, πολλοί τραυματίστηκαν αφού χτυπήθηκαν από οχήματα που διέφευγαν».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον πέντε όπλα διαφορετικού διαμετρήματος και δεν υπάρχουν ύποπτοι υπό κράτηση.

«Δεκαπέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς ή χτυπήθηκαν από όχημα. Δύο θύματα, ένας άνδρας 19 ετών και μια γυναίκα 51 ετών, έχασαν τη ζωή τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση.