Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ργ

Στην σύλληψη τριών προσώπων για υποθέσεις κλοπής ρεύματος προχώρησε την Τετάρτη η Αστυνομία Πάφου στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης σε συγκρότημα πολυκατοικιών στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, σήμερα Τετάρτη μεταξύ των ωρών 07:00-10:00, διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση σε συγκρότημα πολυκατοικιών στη Χλώρακα, για σκοπούς πρόληψης και εξιχνίασης του εγκλήματος και αύξησης του αισθήματος ασφάλειας του κοινού. Έλαβαν μέρος μέλη της ΑΔΕ, ΥΑΜ, ΥΚΑΝ, ΜΜΑΔ και του Κ.Σ. Χλώρακας.

Ερευνήθηκαν επίσης αριθμός διαμερισμάτων και διάφορα πρόσωπα. Στο πλαίσιο των ερευνών, είπε ο κ. Νικολάου, προέκυψαν δύο υποθέσεις κλοπής ρεύματος, με παράνομες συνδέσεις από παρακείμενο υποσταθμό.

Όπως διαφάνηκε είπε, στο ένα διαμέρισμα διαμένουν δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 και 23 χρόνων και στο άλλο ένας 23χρονος οι οποίοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Κατά την επιχείρηση, ο 23χρονος φέρεται να πήδηξε από τον 2ο όροφο σε μπαλκόνι του 1ου ορόφου και ακολούθως στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα φτέρνας.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκρότημα διαμερισμάτων είχε κριθεί ακατάλληλο για διαμονή ωστόσο αρκετοί αλλοδαποί εξακολουθούν να διαμένουν εκεί παράνομα κατά παράβαση του διατάγματος του Υπουργείου Εσωτερικών και να ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες, το συγκρότημα δεν διαθέτει ούτε νερό ούτε ρεύμα.

Ο Κοινοτάρχης της Χλώρακας , Νικόλας Λιασίδης απεύθυνε εκ νέου έκκληση προς τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες για άμεση εκκένωση του συγκροτήματος.