Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Τροχαίο με 4 τραυματίες σημειώθηκε κατά τις πρωινές ώρες στο Ξυλοφάγου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των αρμόδιων αρχών, λίγο πριν τις 6.00 το πρωί σαλούν όχημα το οποίο οδηγούσε 26χρονος από τη Ρουμανία στον παλαιό δρόμο Ξυλοφάγου - Αγίας Νάπας, συγκρούστηκε όχημα τύπου τζιπ που επιχειρούσε να εισέλθει στον δρόμο από πάροδο.

Από τη σύγκρουση το τζιπ όχημα ανατράπηκε και κατέληξε σε χωράφι όπου και ακινητοποιήθηκε. Στο τζιπ όχημα επέβαιναν ένας άνδρας ο οποίος ήταν και ο οδηγός, μια 54χρονη και  δύο ανήλικα παιδιά ηλικίας 7 και 6 ετών, όλοι από τη Μολδαβία.

Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα και μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας όπου απεγκλώβισαν τα 4 πρόσωπα. Λίγο αργότερα, στο τζιπ ξέσπασε και πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε.

Ο άνδρας και το 6χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παραλιμνίου, ενώ η 54χρονη και ο 7χρονος μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λάρνακας. Οι πρώτες αναφορές δεν δείχνουν κρίσιμο τραυματισμό.

Στον 26χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με την ένδειξη να είναι 38mg αντί 22 που είναι το όριο. Αν και αρχικά δεν ανέφερε τραυματισμό, στη συνέχεια μεταφέρθηκε για εξετάσεις, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου συνεχίζει τις έρευνες.