Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Σοβαρή τροχαία οδική σύγκρουση σημειώθηκε λίγο πριν της 13:00 στο Ξυλοφαγου από την οποία τραυματίστηκε 77χρονος από το Ξυλοφάγου.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου γύρω στις 12:50, 22χρονος από το Αυγόρου, ο οποίος οδηγούσε το όχημα του στον παλιό δρόμο Ξυλοφαγου-Αγιας Ναπας με κατεύθυνση προς τον αυτοκινητόδρομο, σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φέρεται να «ανέκοψε την πορεία μοτοποδηλάτου που οδηγούσε από την αντίθετη κατεύθυνση, 77χρονος από το Ξυλοφάγου». 

Από την σύγκρουση «ο 77χρονος αρχικά εκσφενδονίστηκε στον μπροστινό ανεμοθωρακα του οχήματος και ακολούθως κατέληξε στην άσφαλτο».

Ο κ. Θεοδούλου ανέφερε ότι ο 77χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και «από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο ΤΑΕΠ διαπιστώθηκε ότι φέρει ανοικτά κάταγματα στην κνήμη δεξιά και στο γόνατο αριστερά. Αναμένεται να εισαχθεί στο χειρουργείο με την κατάσταση του να χαρακτηρίζεται σοβαρή». 

Στον 22χρόνο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη. 

Ο 77χρονος κατά τον χρόνο της σύγκρουσης έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφαγου διερευνά την υπόθεση.