Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μητέρα Θανάση Νικολάου

Η Νομική Υπηρεσία δεν ακύρωσε την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση με την οικογένεια του Θανάση Νικολάου, καθώς όπως διευκρινίζει με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρίστος Τριανταφυλλίδης, η εν λόγω συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης του ίδιου με την Νομική Υπηρεσία.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή περί του αντίθετου δημοσιεύματα, ο κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρει πως αντί της συνάντησης η Νομική Υπηρεσία εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα κοινοποιήσει στην οικογένεια γραπτώς, μέσω του ίδιου, τις θέσεις της αναφορικά με επιστολή που είχε αποσταλεί ο δικηγόρος της οικογένειας στη Νομική Υπηρεσία.

Πρόκειται για διαδικασία την οποία, όπως σημειώνει ο κ. Τριανταφυλλίδης, η οικογένεια προτιμά. «Επί του ζητήματος αυτού υπήρξε άριστη συνεννόηση με τη Νομική Υπηρεσία» αναφέρει.

Και διευκρινίζει πως αν στη συνέχεια κριθεί αναγκαίο, προτού ληφθούν οποιαδήποτε νομικά διαβήματα από πλευράς της οικογένειας τα οποία η τελευταία προτίθεται να λάβει, να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε συνάντηση με την Νομική Υπηρεσία, αυτή θα διευθετηθεί άμεσα.