Τηλεόραση Ραδιόφωνο
λιθη

Υπό επταήμερη κράτηση τέθηκε από Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου ο 38χρονος φερόμενος δράστης αναφορικά με την υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε χθες το πρωί στον Πρωταρά με θύμα 41χρονο, ο οποίος δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Η διαδικασία έγινε  στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου νοσηλεύεται ο  ύποπτος  αφού στην προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε στο κενό και τραυματίστηκε σοβαρά  στο πόδι.

Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, μεταφοράς μαχαιριού εκτός οικίας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, μεταφορά επιθετικού οργάνου, αλλά  και της  κατοχή  κοκαΐνης και κάνναβης.

Στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, νοσηλεύεται στο μεταξύ σε κρίσιμη κατάσταση και ο 41χρονος ο οποίος  δέχθηκε την επίθεση στην αυλή του σπιτιού του   ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν και η ανήλικη κόρη του.

«Οι εξετάσεις των ανακριτών επικεντρώνονται στην ανάλυση οπτικών πλάνων από κλειστά κυκλώματα ως επίσης και στο αποτέλεσμα των επιστημονικών εξετάσεων  από διάφορα τεκμήρια που παρελήφθησαν από τις δύο σκηνές», επισήμανε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΤΑΕ Αμμοχώστου Στηβ Θεοδούλου.

Τόσο ο φερόμενος ως δράστης όσο και το θύμα της επίθεσης  είναι καλά γνωστά πρόσωπα στις αρχές  με τους ανακριτές να  θεωρούν ότι πίσω από την απόπειρα φόνου βρίσκονται διαφορές που είχαν οι δύο για ναρκωτικά.