Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Π[

Η ΟΠΑΠ Κύπρου συγχαίρει τις αθλήτριες, αθλητές και ομάδες μας που έλαβαν μέρος στους πρόσφατους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στη Μάλτα και εκφράζει την ικανοποίηση της για την εξαιρετική προσπάθεια τους. Συγχαίρει επίσης την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για τον άψογο σχεδιασμό μιας τεράστιας αποστολής η οποία πρόβαλε τη χώρα μας με αξιοπρέπεια, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο σεβασμός στις αξίες του Ολυμπισμού, η καθαρότητα της προσπάθειας και η παροχή ευκαιριών σε νέους αθλητές μας ήταν βασικά στοιχεία στην συνομολόγηση της αναβαθμισμένης συνεργασίας της ΟΠΑΠ Κύπρου με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Στοιχεία που επιβεβαιώθηκαν για μια ακόμη φορά με την όλη οργάνωση και λειτουργία της αποστολής της ΚΟΕ στους 19ους ΑΜΚΕ.

Η αγωνιστική παρουσία των αθλητών και αθλητριών μας επιβεβαίωσε επίσης το γεγονός ότι ο Κυπριακός αθλητισμός έχει και παρόν έχει και μέλλον, δημιουργώντας προσδοκίες για αξιοπρεπή παρουσία της χώρας σε επόμενες μεγάλες διοργανώσεις! Προσδοκίες που η ΟΠΑΠ Κύπρου ευνοεί διαχρονικά με τη στήριξη της τόσο σε νεαρά ταλέντα όσο και σε κορυφαίους αθλητές μας.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου προτρέπει όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας να συνεχίσουν την όμορφη προσπάθειά τους και να θυμούνται πάντα ότι πέρα από τις νίκες και τις διακρίσεις, επιβάλλεται ο σεβασμός στο ωραίο και το αληθινό όπως το ύμνησε στον Ολυμπιακό Ύμνο ο Κωστής Παλαμάς και όπως το υπαγορεύουν οι αυθεντικές αξίες του αθλητισμού. Είναι και οι αξίες που διαμορφώνουν τη σχέση της ΟΠΑΠ Κύπρου τόσο με τον αθλητικό χώρο όσο και με την κοινωνία της Κύπρου ευρύτερα.

Ο
9
9