Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Οι προδότες tv show

Πρεμιέρα κάνει απόψε, Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 22:15, το νέο παιχνίδι μυστηρίου του ΑΝΤ1 «Οι Προδότες», με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όπως ακριβώς συνέβη σε πάνω από 22 χώρες παγκοσμίως.

«Οι Προδότες», πρόσφατα απέσπασαν δύο βραβεία BAFTA από την Βρετανική Ακαδημία.

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και μας σύστησε το νέο παιχνίδι μυστηρίου.

Οι Προδότες» θα προβάλλονται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:15 στον ANT1.

«Οι τηλεθεατές να περιμένουν ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον πολύ διασκεδαστικό και έξυπνο παιχνίδι πολύ καλής ποιότητας», ανέφερε αρχικά ο κ. Μαρκουλάκης.

Οι προδότες tv show

Το παιχνίδι έχει ως εξής «χωρίζει τους παίκτες χωρίς να ξέρουν αυτοί ποιος είναι ποιος σε δύο κατηγορίες οι περισσότεροι είναι οι πιστοί κάποιοι από αυτούς τους χωρίζουμε ως προδότες, οι προδότες έχουν μια δουλειά να δολοφονούν τους πιστούς να διώχνουνε κάθε βράδυ και έναν. Οι πιστοί πρέπει να τους εντοπίσουνε, δηλαδή οι προδότες είναι στο ρόλο του θύτη και οι πιστοί είναι στο ρόλο του θύματος αλλά και του αστυνομικού».

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη οι παίκτες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μπορεί να συμμετέχει όποιος επιθυμεί από 20 ετών και δεν έχει όριο ηλικίας.

«Το παιχνίδι έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα και δεν είναι τυχαίο που έχει πάρει ήδη πολλά διεθνή βραβεία και θεωρείται το πιο hot τηλεοπτικό προϊόν τις τελευταίες 2-3 χρονιές», σημείωσε ο κ. Μαρκουλάκης.

Οι Προδότες σημείωσε ο κ. Μαρκουλάκης θα «κάνουν παίκτες και τηλεθεατές να νιώθουν ότι βρίσκονται σε μια ταινία μυστηρίου».

 

προδότες