Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε το ΤΑΕ Λεμεσού, σε σχέση με το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της 30ης Μαΐου και ξημερώματα 31ης Μαΐου, όταν κουκουλοφόροι φέρονται να επιτέθηκαν σε νεαρούς για τις ποδοσφαιρικές τους προτιμήσεις.

Συγκεκριμένα, μετά από εξετάσεις, μαρτυρίες και έλεγχο κλειστών κυκλωμάτων παρακολούθησης, εξασφαλίστηκαν στοιχεία εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 21, 20 και 16 ετών. Οι τρεις ύποπτοι συνελήφθηκαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος και ανακρίνονται.

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν 20 με 30 πρόσωπα που έφεραν κουκούλες και διακριτικά συγκεκριμένης ομάδας, εμφανίστηκαν σε χώρο συγκέντρωσης νεαρών, στην περιοχή του γυμνασίου Αγίας Φύλας, ζητώντας να μάθουν ποια ποδοσφαιρική ομάδα υποστήριζαν.

Οι κουκουλοφόροι φέρονται να επιτέθηκαν σε όσους απαντούσαν ότι υποστήριζαν άλλη ομάδα από τη δική τους, με αποτέλεσμα δυο νεαρά πρόσωπα να επισκεφθούν τις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, φέροντας θλαστικά τραύματα.  Σύμφωνα με μαρτυρία, κάποιοι εκ των δραστών έφεραν μαζί τους ρόπαλα.

Παρόμοιο περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγη ώρα αργότερα, αυτή τη φορά έξω από καφέ της τουριστικής περιοχής του ποταμού Γερμασόγειας, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, νεαρά πρόσωπα δέχθηκαν επίθεση από τους κουκουλοφόρους, που τους ρωτούσαν ποια ποδοσφαιρική ομάδα υποστήριζαν.