Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Δημοσιεύματα αναφέρουν εδώ και καιρό το υποτιθέμενο ειδύλλιο μεταξύ του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Τζίτζι Χαντίντ. Ωστόσο, οι πρόσφατες εξελίξεις δείχνουν πως ένα άλλο πρόσωπο διεκδικεί την καρδιά του Χολιγουντιανού σταρ.

Κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής με γιοτ στην Ευρώπη, ο ηθοποιός εθεάθη με ένα μοντέλο που τυχαίνει να είναι... φίλη της Χαντίντ. Ο 48χρονος ξεκίνησε το ταξίδι του ανοιχτά των ακτών της Ίμπιζα στην Ισπανία, συνοδευόμενος από τη Μέγκαν Ρος, ένα 22χρονο μοντέλο από την Αμερική, γνωστό για τη συνεργασία του με διάσημες μάρκες πολυτελείας.

 

Το TMZ δημοσίευσε εικόνες που δείχνουν τον Ντι Κάπριο και τη Ρος να βγαίνουν από το ίδιο βαν και να κατευθύνονται προς το γιοτ του ηθοποιού, χωρίς να προσπαθούν να κρυφτούν. Ενδιαφέρον δε προκαλεί το γεγονός, πως μόνο οι δυο τους επιβιβάστηκαν στο σκάφος. Ενισχύοντας περαιτέρω τις εικασίες, η Μέγκαν Ρος φωτογραφήθηκε με εντελώς διαφορετικό ντύσιμο την Κυριακή, κατάσταση που υποδηλώνει ότι πέρασαν το βράδυ μαζί.

 

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί κάποια επιπλέον σημάδια για νέα ρομαντική σχέση του ηθοποιού, σύμφωνα με το protothema.gr ... τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο εξωτερικό, δεν έχασαν χρόνο να ασχοληθούν με το θέμα. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο οποίος απολαμβάνει την εργένικη ζωή του για περισσότερο από έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από την Καμίλα Μορόνε, έχει αντιμετωπίσει επίμονες εικασίες για ένα πιθανό ειδύλλιο με την Χαντίντ και το γεγονός πως εθεάθη πάλι με 22χρονο μοντέλο και μάλιστα φίλη της, «πουλάει» για ακόμη μία φορά. 

Η Τζίτζι Χαντίντ προτιμάει να επικεντρωθεί στην κόρη της και όχι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Αν και οι φήμες περί ερωτικής σχέσης του ηθοποιού με τη Χαντίντ είναι πολλές, το μοντέλο σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε πριν μερικές εβδομάδες στον ξένο Τύπο, είναι πολύ πιο επικεντρωμένο στο να μεγαλώσει την κόρη της, παρά να ασχοληθεί με τον ηθοποιό.

Μια πηγή είχε πει στο Page Six ότι ο Ντι Κάπριο και η Χαντίντ, ενώ έκαναν παρέα τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, δεν ήθελαν να ξεκινήσουν κάποια σχέση. Η πηγή είπε ότι: «Η προτεραιότητα της Τζίτζι είναι η κόρη της». Το 27χρονο μοντέλο μοιράζεται την 2χρονη Κάι με τον πρώην σύντροφό της και πρώην τραγουδιστή των One Direction, Ζέιν Μαλίκ.

Ένας άλλος παράγοντας που τους κάνει να μην θέλουν να ξεκινήσουν μια σοβαρή σχέση μεταξύ τους είναι ότι ο Ντι Κάπριο έχει ένα αρκετά έντονο ταξιδιωτικό πρόγραμμα χάρη στη δουλειά του.

«Η Τζίτζι δεν έχει την ενέργεια να τρέξει πίσω από τον Ντι Κάπριο. Η ρουτίνα του είναι υπερβολική για εκείνη» πρόσθεσε το άτομο από το κοντινό περιβάλλον της Χαντίντ.

Από την άλλη μεριά, η αγαπημένη αδερφή του μοντέλου, Μπέλα, δεν πήρε ποτέ με καλό μάτι τον Ντι Κάπριο κι ίσως η απόφαση να μείνει μακριά του η Τζίτζι, να οφείλεται και σε αυτό.