Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Άλλες τρεις συλλήψεις ανήλικων για υπόθεση επίθεσης και ληστείας διανομέα
 
Στη σύλληψη ενός 14χρονου και δύο 15χρονων προχώρησε η Αστυνομία τη Δευτέρα, σε σχέση με την υπόθεση επίθεσης και ληστείας 20χρονου διανομέα φαγητού, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από μαρτυρία και δυνάμει δικαστικού εντάλματος, συνελήφθηκαν τρεις ακόμη ανήλικοι, 14 και 15 χρόνων, ανεβάζοντας σε έξι τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων για την υπόθεση.

Χθες είχαν συλληφθεί δυο 15χρονοι, που ανακρίθηκαν στην παρουσία δικηγόρου και των γονιών τους και φέρεται να παραδέχθηκαν εμπλοκή.

Υπό 8ήμερη κράτηση τελεί από χθες 22χρονος, με την Αστυνομία να διερευνά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, ληστείας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, πρόκλησης πραγματικής και βαριάς σωματικής βλάβης και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας.

Οι τρεις νέοι συλληφθέντες αναμένεται να ανακριθούν, επίσης  παρουσία δικηγόρου και των γονιών τους

Η ληστεία του 20χρονου διανομέα φαγητού διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Ακολούθησε ο ξυλοδαρμός δυο φιλικών του προσώπων, όταν επιχείρησαν να πάρουν πίσω την μοτοσικλέτα του, που εντοπίστηκε σταθμευμένη πλησίον πάρκου.