Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γρ

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έγινε νονός στου 8 μηνών γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, στη Γλυφάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής διατηρεί πολύ φιλική σχέση με την Ιωάννα Σιαμπάνη και τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Το απόγευμα της Κυριακής 4/5, αυτή η φιλία έγινε εν μέρει συγγένεια, αφού ο γνωστός τραγουδιστής έγινε νονός του γιού τους.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης στη Γλυφάδα, όπου κατοικεί το ζευγάρι, με τον μικρό να κάθεται ήρεμος στην αγκαλιά του νονού του. Ο νεοφώτιστος γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2022, φέρνοντας πολλή χαρά στους γονείς του.

Συγγενείς και φίλοι στάθηκαν στο πλευρό της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου. Μεταξύ αυτών ήταν και η Αμαρυλλίς με τον σύζυγό της, Κώστα Μάτσικα και τον γιο τους. Ενώ δεν έλειπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος είναι ξάδερφος του του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ήταν ιδιάιτερα χαρούμενος κρατώντας τον μικρό Φώτη και δέχτηκε τις ευχές όλων όσοι παραβρέθηκαν στην εκκλησία. Ο νεοφώτιστος πήρε το όνομά του από τον πατέρα του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, που έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια.