Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Δύο πυροσβεστικά οχήματα χρειάστηκε να επιχειρήσουν στην Πάφο για να σβήσουν φωτιά που τέθηκε σε αυτοκίνητο σε υπόγειο χώρο στάθμευσης. Η φωτιά προκάλεσε ζημιές και σε άλλο αυτοκίνητο.

Η φωτιά ξέσπασε σε υπόγειο χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμεσιμάτων και οι πυροσβέστες χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν αναπνευστικές συσκευές για να μπορέσουν να κατασβέσουν την φωτιά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η Δύναμη ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς της Πάφου. Έγινε είσοδος από τα μέλη με χρήση αναπνευστικών συσκευών και εγκατάσταση σωλήνων νερού εξαερισμός του υπογείου και η πυρκαγιά κατασβέστηκε.  

Η πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο όχημα και προκάλεσε ζημιές σε δεύτερο όχημα που ήταν σταθμευμένο παραδίπλα. Ζημιές από την πυρκαγιά και τους καπνούς προκλήθηκαν και στο κτήριο, τόσο στην ηλεκτρική του εγκατάσταση όσο και στους τοίχους. 

Η Αστυνομία βρέθηκε στη σκηνή από την πρώτη στιγμή και διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς ενώ η σκηνή φυλάγεται από αστυνομική δύναμη.