Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γε

Ο Λούκας Γιώρκας παντρεύεται σήμερα τη σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση, δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους. Ο θρησκευτικός γάμος θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 4/6, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε κι ένα βίντεο από τις προετοιμασίες του τραγουδιστή στο πατρικό σπίτι του στη Λάρνακα, με το παραδοσιακό στόλισμα του γαμπρού με βιολί και λαούτο.

Η 28χρονη Βασιλική Σαλαμπάση εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη και ο Λούκας Γιώρκας ταξίδευε συνέχεια προκειμένου να είναι μαζί. Η πρόταση γάμου έγινε το περασμένο Πάσχα και όπως έχει δηλώσει ο τραγουδιστής σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Με τη Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από έναν μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα στον γκρεμό».

«Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους. Με δυσκολία θα συγχωρέσω την απιστία. Μια σχέση αν έχει κέντρο τον Θεό όλα φτιάχνονται» πρόσθεσε.