Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

Η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό», όταν η Φαίη Σκορδά ήταν ακόμα στον ΑΝΤ1, αφού είχαν χωρίσει.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» χαρακτήρισε «λάθος» την κίνησή του και εξήγησε πως δεν κατάλαβε ποτέ γιατί το έκανε.

«Ξέρεις τι δεν κατάλαβα ποτέ; Αν τελικά πέρα από την παρουσίαση, την επιμέλεια και τη θεματολογία, την ανάλυση των θεμάτων ποιος από τους δύο την επέλεγε και την καθόριζε; Η Φαίη κάνει και φέτος ενημέρωση και δεν ήθελε να φύγει τελείως αυτό το κομμάτι. Καταλαβαίνω ότι ο Γιώργος χειριζόταν πιο πολύ αυτό το κομμάτι κι ήθελε να έχει περισσότερο έλεγχο. Δεν κάνει ενημέρωση όπως ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν έχει καμία σχέση η προσέγγιση», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι κουμπωμένο πάνω της. Δεν έχει καμία σχέση αυτό που κάνει ο Γιώργος, με αυτό που έκανε όταν ήταν η Φαίη εκεί. Εγώ διαφωνώ και τελικά, μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που το προσεγγίζει η Φαίη ειλικρινά», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως κατά πάσα πιθανότατα, η Φαίη Σκορδά έθεσε εξ' αρχής τους όρους, με τους οποίους θέλει να δουλέψει και το κανάλι ικανοποίησε όλα της τα αιτήματα.

«Απο αυτό που βλέπω, καταλαβαίνω ότι η Φαίη είπε "εγώ έτσι ήθελα να το κάνω κι ενδεχομένως, δεν ήθελε ο Γιώργος και ο ΑΝΤ1". Οπότε, ο ΣΚΑΪ της έδωσε τον χώρο να το κάνει με τον τρόπο που η ίδια επιθυμεί και τώρα της βγαίνει. Αυτό προσαρμόζεται και με τις περιόδους. Υπάρχουν περίοδοι που είναι μεγαλύτερη η επικαιρότητα κι άλλες που είναι πιο χαλαρή. Εξαρτάται από την εποχή», εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Για μένα η λάθος κίνηση ήταν ότι γύρισε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ είχαν χωρίσει. Αυτό προδίδει διαφορετικές απόψεις, το λιγότερο. Το να επιστρέψει ο Λιάγκας δίπλα της θεωρούσα ότι ήταν μοιραίο ότι μπορεί να μην μακροημερεύσει. Όταν ένα ζευγάρι φτάνει στον χωρισμό, εκτός αν είσαι η Βίσση κι ο Καρβέλας κι έχουν περάσει 20 χρόνια, θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο. Εδώ βλέπεις ζευγάρια που είναι παντρεμένα, κάνουν αυτή τη δουλειά μαζί και χωρίζουν. Ήταν μια κίνηση που είχε πολύ μεγάλο ρίσκο. Αν η Φαίη πήγαινε πίσω, θα το έπαιρνε πίσω αυτό. Θα σταματούσε», συμπλήρωσε κλείνοντας.