Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καμουφλαρισμένα βανάκια καμερών

Προβληματισμός επικρατεί στην Αστυνομία από τις καταγγελίες αλλά και τις εικόνες οχημάτων κινητών καμερών, να βρίσκονται ουσιαστικά «καμουφλαρισμένα» εκτός των προκαθορισμένων σημείων διενέργειας ελέγχων.

Την ώρα που τέτοιες εικόνες κατακλύζουν το διαδίκτυο, παρέμβαση επιχειρεί η Αστυνομία, δίνοντας οδηγίες στις Διευθύνσεις όλων των επαρχιών να επαναξιολογήσουν όλα τα δεδομένα.

Όπως δήλωσε στο ΑΝΤ1 ο Υπαστυνόμος του Τμήματος Τροχαίας, Τάσος Ασσίηκης, το Αρχηγείο έχει δώσει ήδη οδηγίες σε όλες τις ΑΔΕ να αξιολογήσουν προσεκτικά και να επανεξετάσουν τα καθορισμένα σημεία των στατικών ελέγχων, σε κατοικημένες και μη περιοχές.

Σύμφωνα με τον κ. Ασσίηκη, το Αρχηγείο αναμένει από τις Διευθύνσεις να υποβάλλουν νέα ενδεδειγμένα σημεία ελέγχων, ως επίσης και τον ενδεδειγμένο χρόνο που θα διενεργούνται αυτοί έλεγχοι.

Καυτηρίασε παράλληλα το συγκεκριμένο φαινόμενο, λέγοντας ότι «κάποιοι υπάλληλοι της εταιρείας έχουν λειτουργήσει αυτόβουλα και αυθαίρετα». Ενώ και η Αστυνομία αποφάσισε να ασκεί πιο αυστηρό έλεγχο στους χειριστές.

*Φωτογραφίες που κατακλύζουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

ασδ
ασδ
ασδ
αδσ
ασδ
σαδ
σαδ
σαδ