Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Η Δανάη Παππά αναφέρθηκε στο τάμα που είχε κάνει όταν πήγε να χάσει τη γιαγιά της, καθώς και για το ενδεχόμενο γάμου και οικογένειας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Τα τελευταία τρία χρόνια η ηθοποιός και η οικογένειά της περπατάνε από το χωριό τους, την Καμαρίτσα Ευβοίας, μέχρι το Ιερό Προσκύνημα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι.

«Η γιαγιά μου πέρασε σοβαρή περιπέτεια υγείας. Μπήκε βγήκε από το νοσοκομείο αρκετές φορές. Ήταν πολύ σοβαρά. Έκανα τάμα στον Αη Γιάννη, πήγαμε με τη μητέρα μου και τον σύντροφό μου. Όταν ένιωσα ότι θα χάσω τη γιαγιά μου είπα "Αη Γιάννη μου σε παρακαλώ, κάνε κάτι, σώστην και θα έρθω με τα πόδια όπως κάθε χρόνο, ό, τι και αν γίνει θα έρθω". Δεν ξέρω τι έγινε σώθηκε. Ο γιατρός μας είχε πει ότι δεν θα γίνει», είπε αρχικά η Δανάη Παππά.
Σχετικά με τον Σασμό και αν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, η ηθοποιός απάντησε: «Έτσι ακούγεται και εμείς αυτό ακούμε από δεξιά και αριστερά. Επίσημα δεν έχει γίνει κάτι».

Η Δανάη Παππά περιέγραψε στη συνέχεια μια εμπειρία που είχε στον δρόμο: «Στο χωριό μου κάποια στιγμή περπατούσα στο δρόμο και ένιωσα να με τραβάει ένα χέρι. Μέχρι να συνειδητοποιήσω πως ήταν μία γνωστή μου κυρία, νόμιζα πως θα με απαγάγουν!».

«Αυτό που δεν μ αρέσει είναι να παίρνουν μια είδηση και να την αναδημοσιεύουν λάθος. Φορούσα ένα τσαντάκι στη μέση και έγραφαν πως κρύβω την κοιλιά μου γιατί είμαι έγκυος», ανέφερε επίσης η ηθοποιός.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω θρησκευτικό γάμο με νυφικό, παρανυφάκια, με όλα αυτά. Θα μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά από την άλλη είναι και στο ζευγάρι», δήλωσε η Δανάη Παππα για τον γάμο. 

Τέλος, σχετικά με τις σκέψεις της για τη μητρότητα, η ηθοποιός δήλωσε: «Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά, απλά προσπαθώ να κρατάω ένα μέτρο. Ξέρεις, όχι τώρα, σε λίγο καιρό».