Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς.

Από το βράδυ της Πέμπτης και μετά επιστρέφει η σκόνη που σύμφωνα με την Μετεωρολογική οι συγκεντρώσεις της ενδέχεται να είναι αυξημένες.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη θα σημειώσει άνοδο και θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα την Παρασκευή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σάββατο η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση.

Πιο αναλυτικά σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Σταδιακά, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα πιθανόν να σχηματιστεί τοπικά χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, κυρίως στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να στραφούν αργότερα σε βορειοανατολικούς ως νοτιοανατολικούς, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη θα παρατηρηθούν σταδιακά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και αναμένονται τοπικές, κυρίως ελαφρές, βροχές. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις.