Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βφδ

Άνοιξε επιτέλους, ο κύκλος διερεύνησης για τα όσα συμβαίνουν στο κυπριακό ποδόσφαιρο και ήδη οι τέσσερις νομικοί που αναμένεται να ερευνήσουν τους τελευταίους κόκκινους φακέλους έχουν ενημερωθεί.

Πρόκειται για τον Ηλία Λαμπίδη ο οποίος θα ερευνήσει το Ομόνοια – ΑΕΚ, την Άννα Σωτήρη η οποία θα ερευνήσει τον αγώνα Ολυμπιακός – Ακρίτας Χλώρακας, τον Χαρίλαο Χρυσάνθου που θα ερευνήσει το παιχνίδι Ολυμπιακός – Δόξα και τον νομικό Νικόλα Κουρσάρη ο οποίος θα διερευνήσει τον αγώνα Ένωση– ΑΕΛ.

Όσον αφορά τους δύο νομικούς που θα διορίζονταν σήμερα για να ερευνήσουν τους 16 «χαμένους» κόκκινους φακέλους αναμένεται να ανακοινωθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Την ίδια ώρα, από πλευράς Νομικής Υπηρεσίας, όπως πληροφορείται ο ΑΝΤ1, όταν άρχισε η τελευταία συζήτηση γύρω από τους χαμένους φακέλους και τους τέσσερις νέους, στάλθηκε επιστολή προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, μέσα από την οποία η Νομική Υπηρεσία ζητούσε επιβεβαίωση ότι θα διερευνήσει αυτές τις καταγγελίες και ακολούθως θα αποστείλει πίσω στη Νομική Υπηρεσία έκθεση με τα όσα θα καταγραφούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου Αστυνομίας, 11 υποθέσεις πιθανής χειραγώγησης αγώνων βρίσκονται ενώπιον τους και όσα θα καταγραφούν θα σταλούν στην Νομική Υπηρεσία.