Τηλεόραση Ραδιόφωνο
νικος-μουτσινας.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες, Δευτέρα, ο Νίκος Μουτσινάς, μετά από έντονους πόνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Breakfast@Star» ο παρουσιαστής, αμέσως μετά τη χθεσινή του εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λόγω έντονων πόνων στο στομάχι και την κοιλιακή χώρα.

«Ο Νίκος Μουτσινάς αμέσως μετά την εκπομπή μόλις ολοκληρώθηκε το “Καλό Μεσημεράκι” χθες αισθάνθηκε κάποιους πόνους στην κοιλιακή χώρα και το στομάχι του και ήθελε να πάει σε ένα ιδιωτικό θεραπευτήριο να τον δουν οι γιατροί. Οι γιατροί του είπαν να διανυκτερεύσει ώστε να του κάνουν μια σειρά προληπτικών εξετάσεων για να βεβαιωθούν ότι είναι όλα καλά. Βρίσκεται στο θεραπευτήριο και για προληπτικούς λόγους αποφάσισαν οι γιατροί να μην κάνει σήμερα εκπομπή» είπε ρεπόρτερ της εκπομπής.

Η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» δεν θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ σήμερα σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην ίδια εκπομπή.

«Τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο προσπάθησε να αντιμετωπίσει με φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι του. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά πάντως δεν ήταν κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Χθες, κατάλαβε ότι η φαρμακευτική αγωγή δεν τον βοηθάει και αποφάσισε να μεταβεί στο θεραπευτήριο Υγεία για να κάνει κάποιες εξετάσεις. Οι γιατροί αποφάσισαν να τον κρατήσουν για εξετάσεις, ενδεχομένως να του έβαλαν και κάποιες ενδοφλέβιες. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει και σήμερα μέσα, ενδεχομένως και αύριο να μη δούμε το “Καλό μεσημεράκι” να βγαίνει στον αέρα» αναφέρθηκε αργότερα και στην εκπομπή «Πρωινό», για τον Νίκο Μουτσινά.