Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ο καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο γιατί διαβάζει για τις πανελλήνιες, που ξεκινούν την Παρασκευή.

Σήμερα ήταν η πέμπτη φορά, από την έναρξη της δίκης τον περασμένο Φεβρουάριο σε δεύτερο βαθμό του Μπάμπη Αναγνωστοπουλου, που διακόπηκε η δίκη από αίτημα της υπεράσπισης.

Ο καταδικασμένος σε ισόβια και επιπλέον 11,6 χρόνια για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και τη θανάτωση του σκυλιού της δεν μετήχθη σήμερα στο δικαστήριο από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου κρατείται. Ο ΜΠάμπςη Αναγνωστόπουλος απέστειλε έγγραφο με το οποίο ενημέρωσε την έδρα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ότι αυτό το χρονικό διάστημα διαβάζει για να δώσει πανελλαδικές εξετάσεις με στόχο να περάσει στη Νομική.

Στην δίκη δεν παρέστησαν ούτε οι συνήγοροι του κατηγορούμενου, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η διακοπή της δίκης προκάλεσε την έντονη αντίδραση των δικαστών και των δικηγόρων της πλευράς Κράουτς καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που έχει ζητήσει αναβολή η πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Έμαθα ότι θα συμμετάσχει σε εξετάσεις της Νομικής. Είναι απορίας άξιο γιατί ταλαιπωρείται αφού με το σπουδαίο υποκριτικό του ταλέντο θα μπορούσε να μπει στη δραματική σχολή και τον περιμένει μία λαμπρή σταδιοδρομία» δήλωσε κατά την έξοδο του από το Εφετείο ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος Θανάσης Χαρμάνης.

«Ξέρετε ότι είναι μία δίκη ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος και η χώρα μας διασύρεται με όλα αυτά τα τερτίπια. Λόγω δεοντολογίας μέχρι σήμερα, δεν είχα πει τίποτα. Ανεχθήκαμε κρυώματα, με βεβαίωση μαιευτηρίου, ανεχθήκαμε ότι η πρώτη συνάδελφος δεν είχε προετοιμαστεί αλλά και εγώ έχω κάνει 3,5 χιλιάδες χιλιόμετρα για 4 ώρες δίκη» είπε μεταξύ άλλων η πλευρά της Καρολάιν Κράουτς.

«Εγώ ξέρω γατί κωλυσιεργούν αλλά δεν θέλω να πω» σημείωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της πλευράς Κράουτς.

Σήμερα είχε προγραμματιστεί να καταθέσουν μάρτυρες κατηγορίας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται οι καταθέσεις των γονιών του δράστη, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια και έχουν κληθεί ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Πηγή: lifo.gr