Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

Η πρώτη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα, μετά τη γέννηση του γιου της, ήταν το μουσικό γεγονός που απασχόλησε όσο λίγα την Αθήνα, το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου.

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με χιλιάδες θεατών να την καταχειροκροτούν και την ίδια να μην μπορεί να κρατήσει τη συγκίνησή της.
Τα τηλεοπτικά συνεργεία βρέθηκαν στο κατά τα άλλα κατάμεστο Κατράκειο Θέατρο, για να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα, η οποία μίλησε τόσο για το παιδί της, όσο και για τον Αλμπέρτο Μποτία.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Νιώθω σαν να το κάνω πρώτη φορά, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Τώρα που με ρωτάτε για το μωρό μπορεί να αρχίσω να κλαίω. Νομίζω ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος» είπε αρχικά.

«Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ χαρούμενη. Η σχέση μας με τον Αλμπέρτο μετά το μωρό έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τον θαυμάζω πολύ περισσότερο, τον αγαπώ πολύ περισσότερο, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ» πρόσθεσε.

«Όταν βλέπεις τον άνθρωπο που αγαπάς να είναι τόσο καλός μπαμπάς, νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στον κόσμο. Σήμερα είναι εδώ όλη η οικογένειά μου. Το μωρό, μέχρι πριν 2-3 εβδομάδες ήταν ίδιο ο πατέρας του, όσο μεγαλώνει τον βλέπω και λέω ότι είναι σαν να βλέπω εμένα, όσο μεγαλώνει παίρνει κι από εμένα κάτι, θα είναι μίξη νομίζω» τόνισε για τον Αλμπέρτο Μποτία.

Για την περίοδο που ήταν έγκυος και το πώς ορισμένες εκπομπές το διαχειρίστηκαν, είπε: «Εκείνη την περίοδο ήταν και οι ορμόνες μου και μπορεί να στενοχωρήθηκα αλλά ο καθένας τη δουλειά του κάνει, μπορεί να είναι κάτι που και ο κόσμος να θέλει να το μάθει… Το αν θα γίνει γάμος είναι κάτι πολύ προσωπικό».

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ