Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες καθώς και σκόνη στην ατμόσφαιρα συνθέτουν το σημερινό σκηνικό του καιρού σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. 

Το βροχερό σκηνικό σύμφωνα με την Μετεωρολογική αναμένεται να μας συντροφεύσει μέχρι την Τετάρτη.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία σήμερα θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό. Ενώ δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πιο αναλυτικά σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και τοπικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Τοπικά θα πνέουν μεταβλητοί, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα αυξημένες νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Την Τρίτη και την Τετάρτη αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.