Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ασδ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού θα παρουσιαστεί σήμερα ο 18χρονος μαθητής ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο (20/05) για αδικήματα που αφορούν κατοχή ναρκωτικών και κατοχή με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ενδεικτικά του προβλήματος είναι τα όσα παραδέχθηκε ότι διέπραξε 18χρονος μαθητής, ο οποίος φέρεται να πωλούσε ναρκωτικά στο σχολείο, σε συμμαθητές και φίλους του για να αγοράσει αυτοκίνητο.

Ο 18χρονος κατάφερε μάλιστα να συγκεντρώσει περισσότερα από 10 χιλιάδες ευρώ. Πρόκειται για τον ανήλικο που συνελήφθηκε το περασμένο Σάββατο όταν μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού και της Τροχαίας, ανέκοψαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονη με συνοδηγό τον ίδιο. 

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε, αλλά στην έρευνα που ακολούθησε δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην οικία του, εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία και κατασχέθηκαν 15 γραμμάρια κάνναβης, 10 γραμμάρια κρυσταλλικής ουσίας και 4 χιλιάδες 725 ευρώ.