Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πτώση στρατιωτικού οχήματος Αλάμπρα

Ενθαρρυντικά τα μηνύματα που έρχονται τις τελευταίες ώρες σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του Υπαξιωματικού της Εθνικής Φρουράς, ενόσω σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας σε συνεργασία με την ΕΦ για τις συνθήκες που οδήγησαν στο τροχαίο.

Όπως δήλωσε στο «Μέρα Μεσημέρι» ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Ανδρέας Στυλιανού, την ώρα του ατυχήματος επικρατούσαν κακές καιρικές συνθήκες, με έντονες βροχοπτώσεις, κάτι που μπαίνει στο μικροσκόπιο των ερευνητών.

Σε σχέση με την υγεία του Υπαξιωματικού, ο κ. Στυλιανού ανέφερε ότι η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή, ωστόσο λαμβάνονται ενθαρρυντικά μηνύματα. Ξεκαθάρισε ωστόσο πως απαιτούνται περίπου 48 ώρες για να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι, ο 29χρονος Υπαξιωματικός ενώ κινείτο με υπηρεσιακό όχημα προς τη Λάρνακα, στο ύψος της Αλάμπρας έχασε τον έλεγχο, παρεξέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι από ύψος 5 περίπου μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ το Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας από την Αστυνομία, σε συνεργασία με την Εθνική Φρουρά.