Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 46 ετών, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία Πάφου δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από καταγγελία λειτουργού της Υπηρεσίας Διαχείρισης τουρκοκυπριακών περιουσιών στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος χθες τηλεφώνησε στις 11:55 στην Υπηρεσία και αφού συστήθηκε με το όνομά του ζήτησε να ενημερωθεί για το ποιος έχει την ευθύνη για τη διακοπή ηλεκτροδότησης σε συγκεκριμένη τουρκοκυπριακή κατοικία στην Πόλη Χρυσοχούς, στην οποία διαμένει ο ίδιος με την οικογένειά του. 

Σύμφωνα πάντα με την παραπονούμενη υπάλληλο, το ίδιο πρόσωπο τηλεφώνησε εκ νέου λίγο αργότερα στον ίδιο αριθμό και φέρεται να ανέφερε ότι επειδή θεωρεί την Υπηρεσία υπεύθυνη για τη διακοπή του ρεύματος ο ίδιος «θα πάρει το όπλο του και θα πάει στη Λευκωσία να σκοτώσει τον διευθυντή της Υπηρεσίας». 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, από τις καταθέσεις των υπηρεσιακών της διαχείρισης τουρκοκυπριακών περιουσιών προκύπτει πως η συγκεκριμένη κατοικία είχε κενωθεί από το 2019 λόγω θανάτου του νόμιμου ενοίκου της και έκτοτε παρέμενε κλειστή και αδιάθετη προς οποιονδήποτε δικαιούχο. Όπως προκύπτει από την καταγγελία ο ύποπτος και η οικογένειά του φέρονται να διέμεναν παράνομα τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι εξ ου και έγινε η διακοπή του ρεύματος από την Υπηρεσία.