Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γάμος

Ένας γαμπρός αποκάλυψε ότι η νιόπαντρη σύζυγός του τον απατούσε με τον κουμπάρο του και πήρε την απόλυτη εκδίκηση – αποκαλύπτοντας την απιστία της στους καλεσμένους τους κατά τη διάρκεια της γαμήλιας ομιλίας του.

Το συγκλονιστικό γαμήλιο δράμα μοιράστηκε στο podcast Unfiltered Bride, που φιλοξενείται από τις διοργανώτριες γάμων του Gloucestershire Georgina και Beth, οι οποίες έμειναν άφωνες με την ιστορία, την οποία άκουσαν μέσω τρίτου προσώπου. Η ιστορία του, έγινε αμέσως vilal.

Σύμφωνα με τους οικοδεσπότες του podcast, ο εξαγριωμένος γαμπρός ανακοίνωσε την απιστία της γυναίκας του σε όλους τους καλεσμένους μοιράζοντας φωτογραφίες της νύφης να κάνει σεξ με τον κουμπάρο.

«Ο γαμπρός σηκώνεται και λέει: «Λίγο πριν ξεκινήσω κανονικά, έρχονται φάκελοι τώρα, αν μπορείτε όλοι να τους ανοίξετε. Ναι, αυτές είναι φωτογραφίες της νύφης που πηδ@ει τον κουμπάρο, οπότε φεύγω τώρα», εξηγεί ο Georgie, διηγούμενος την ιστορία στο κλιπ.

Μετά ο γαμπρός έφυγε απότομα με όλη του την οικογένεια και άφησε τη δική της να πληρώσει το λογαριασμό της δεξίωσης, σύμφωνα με την εξιστόρηση της ιστορίας.

«Η οικογένεια της νύφης πλήρωσε τα πάντα. Το κάρμα είναι σκύλα», είπε ο παρουσιαστής. «Το κάρμα είναι σκύλα, το ίδιο και ο κουμπάρος», συμπλήρωσε.

Το κλιπ συγκέντρωσε γρήγορα εκατοντάδες σχόλια, με τους χρήστες να μοιράζονται τις σκέψεις τους για την κατάσταση.

«Δεν τον κατηγορώ καθόλου!!! Θα έκανα το ίδιο», αναφώνησε ένας χρήστης.

Άλλοι αρνήθηκαν να πιστέψουν ότι η ιστορία ήταν αληθινή.

Πηγή: in.gr