Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ερ

Από τη στιγμή που ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με άνοια, η οικογένειά του βρίσκεται στο πλευρό του. Η Έμμα Χέμινγκ έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις στα social media για το πώς βιώνει αυτή την περίοδο, που ο σύζυγός της χρειάζεται μεγάλη φροντίδα.

Σε μία πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στο Instagram, το πρώην μοντέλο περιέγραψε μέσα από ένα βίντεο, τι έκανε η κόρη τους, Έβελιν, για να βοηθήσει τον πατέρα της και τη συγκίνησε.

Όπως είπε, η 9χρονη κόρη της αναζητούσε πληροφορίες σχετικά με τους όσους πάσχουν από άνοια και ανακάλυψε ότι ένα συχνό πρόβλημα τους είναι ο κίνδυνος της αφυδάτωσης.

Δείτε το βίντεο

«Της είπα λοιπόν, "Έβελιν θα φροντίσουμε ο μπαμπάς να έχει πάντα ένα μπουκαλάκι νερό στο χέρι του. Σε ευχαριστώ που μου το είπες. Το πιο τρυφερό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μαθαίνεις για την ασθένεια του μπαμπά σου”» όπως περιγράφει στο βίντεο συγκινημένη.

Το κλιπ της Χέμινγκ απέσπασε χιλιάδες σχόλια που αποθεώνουν την τρυφερή κίνηση της μικρής Έβελιν να βοηθήσει τον Γουίλις. Μεταξύ αυτών και η Σκάουτ Γουίλις, κόρη του ηθοποιού και της Ντέμι Μουρ, που έγραψε:

«Θεέ μου, Έβελιν! Αυτή η ιστορία με έκανε να λιώσω!».