Τηλεόραση Ραδιόφωνο
op

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας πατέρας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ όταν τον παρέσυρε αυτοκίνητο αφού βοήθησε πάπιες να περάσουν τον δρόμο. Το φρικτό δυστύχημα, σύμφωνα με τη New York Post σημειώθηκε την πόλη Rocklin.

Τις τελευταίες κινήσεις του άτυχου άνδρα, κατέγραψε ένας 12χρονος ο οποίος ήταν σε άλλο αυτοκίνητο με τη μητέρα του.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο άντρας  να «συνοδεύει» τις πάπιες προκειμένου να διασχίσουν τον δρόμο.

«Βγήκε από το αυτοκίνητο για να βοηθήσει τις πάπιες και όλοι τον χειροκροτούσαν γιατί ήταν καλός. Στη συνέχεια πέρασε μπροστά από το αυτοκίνητό μας και η μαμά μου του είπε «μπράβο, καλή δουλειά» περιέγραψε ο 12χρονος αυτόπτης μάρτυρας William Wimsatt.

Δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, ένα αυτοκίνητο «που ήρθε από το πουθενά» χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο άντρα. «Δεν είδα το αυτοκίνητο να τον χτυπάει. Το μόνο που θυμάμαι είναι ο ήχος και η εικόνα του άνδρα να εκτοξεύεται» πρόσθεσε ο 12χρονος.

Σύμφωνα με τη New York Post το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον άνδρα οδηγούσε μια 17χρονη σε βάρος της οποίας ακόμα δεν έχει ασκηθεί κάποια δίωξη.

Μετά το δυστύχημα η μητέρα του 12χρονου έσπευσε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άντρας καθώς εκεί βρίσκονταν τα δύο παιδιά του που είδαν τον πατέρα τους να παρασύρεται από το αυτοκίνητο.

Πηγή: in.gr