Τηλεόραση Ραδιόφωνο
G C School ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Οι μαθητές του G C School of Careers Μαργαρίτα Στυλιανίδου, Μάρσια Μουρουζίδου, Αντώνης Χατζηπαναγής, Ιωάννα Γεωργιάδη και Λήδα Χατζηπαναγή,  κέρδισαν τον Παγκύπριο Διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και ως εκ τούτου εκπροσώπησαν την Κύπρο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Αγγλικής Γλώσσας. Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στο Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας, την περίοδο 11-13 Μαΐου, με συμμετοχή πέραν των 1300 μαθητών διάφορων εθνικοτήτων.  

Οι μαθητές του G C School of Careers, με ψηλό επίπεδο εργασιών και ομαδικότητα, κέρδισαν για την Κύπρο το Πρώτο Διεθνές Βραβείο για το θεατρικό δρώμενο #BeReal.  Το ευρύτερο θέμα της φετινής Ολυμπιάδας ήταν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Με έμπνευση τις συνήθειες των σημερινών εφήβων, που σε επιρρεπή ηλικία εκτίθενται καθημερινά σε αμέτρητους διαδικτυακούς κινδύνους, η ομάδα του G C School συνέλαβε την ιδέα της πλοκής και έγραψε τους θεατρικούς διαλόγους, τους οποίους παρουσίασε ενώπιον κριτικής επιτροπής στη Διεθνή Ολυμπιάδα στην Ιορδανία.

Υπεύθυνη καθηγήτρια για τη συμμετοχή της Κύπρου στη Διεθνή Ολυμπιάδα Αγγλικών ήταν η κυρία Γεωργία Κληρίδη -Υπεύθυνη του τμήματος Αγγλικών στο G C School of Careers, ενώ το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας εκπροσώπησε η Δρ Κατερίνα Κωνσταντινίδου Βλαδιμήρου - Επιθεωρήτρια Μέσης Εκπαίδευσης. Ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ιορδανία, ο κύριος Μιχάλης Ιωάννου, παρακολούθησε την τελετή έναρξης της διοργάνωσης και παρέθεσε γεύμα για την κυπριακή αποστολή.

G C School ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
G C School ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
G C School ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

 

G C School ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ