Τηλεόραση Ραδιόφωνο
επεισόδια Άλφαμεγα

Σκηνικό έντασης με το σφύριγμα της λήξης στο ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ, με οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας να σπάνε και να πετάνε καρέκλες κατά την έξοδο τους από το στάδιο «Άλφαμεγα».

Παρόμοιες εικόνες και στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου, καθώς άγνωστοι άναψαν φωτιές και πέταγαν αντικείμενα, με την Αστυνομία να παρατάσσει ισχυρές δυνάμεις για να μην ξεφύγει περαιτέρω η κατάσταση. Μέλη της Αστυνομίας έκαναν μάλιστα χρήση χημικών για να διαλύσουν τους οπαδούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ «προέβησαν σε ζημιές, έσπασαν αριθμό πλαστικών καθισμάτων και τα έριξαν στο γήπεδο κατά την αποχώρησή τους. Επίσης έριξαν 3-4 φωτοβολίδες προφανώς με πιστόλι έξω από το γήπεδο, με αποτέλεσμα να ανάψουν φωτιές γύρω από το γήπεδο σε ξηρά χόρτα. Η Αστυνομία επενέβη κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών ουσιών και τους διέλυσε».

επεισόδια Άλφαμεγα

Μέλη της Πυροσβεστικής έχουν σπεύσει στην περιοχή και επιχειρούν να κατασβήσουν τις εστίες φωτιάς.  Όπως αναφέρεται από την Αστυνομία, οι οργανωμένοι οπαδοί και των δύο ομάδων φαίνεται να έχουν αποχωρήσει από το γήπεδο. Παρόλα αυτά στην περιοχή παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι έκτροπα παρατηρήθηκαν και πριν την έναρξη του αγώνα, όπου και χρειάστηκε η επέμβαση του «Αίαντα», ο οποίος επιστρατεύθηκε για την σημερινή ημέρα.

επεισόδια Άλφαμεγα

Παράλληλα «οπλοστάσιο» βρέθηκε κρυμμένο στις τουαλέτες του σταδίου, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου.

Ενώ μια σύλληψη 20χρονου προέκυψε για κατοχή ναρκωτικών κατά την προσπάθεια εισόδου του στο στάδιο.