Τηλεόραση Ραδιόφωνο

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή εξακολουθεί να δίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο 12χρονος που εντοπίστηκε τραυματίας το βράδυ της Παρασκευής στην Αγία Νάπα. 

Την ίδια ώρα η Αστυνομία φαίνεται να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης, με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, να δηλώνει πως το επικρατέστερο σενάριο, φαίνεται πως ο τραυματισμός του 12χρονου να προήλθε από την πτώση μοτοποδηλάτου.

Η Αστυνομία φαίνεται να καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα μέσα από ευρήματα που εντοπίστηκαν στην σκηνή, αλλά και πληροφορίες που έχουν εξασφαλιστεί, ωστόσο μέχρι και τώρα, το μοτοποδήλατο δεν έχει εντοπιστεί.

Ο 12χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κάταγμα κρανίου και αιμάτωμα εγκεφάλου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Υπενθυμίζεται ότι, γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Παρασκευής, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, ότι σε δρόμο παρά την εκκλησία Αγίου Επιφανίου στην Αγία Νάπα, εντοπίστηκε τραυματισμένο πρόσωπο, που φαίνεται να τραυματίστηκε από τροχαίο ατύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, διαπιστώθηκε πως το τραυματισμένο πρόσωπο ήταν ο 12χρονος.

Ακολούθως, στο σημείο κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον ανήλικο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Στη συνέχεια, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ο δωδεκάχρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.