Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σαδσαδδσα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες εναντίον άνδρα ηλικίας 37 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της ΥΚΑΝ σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας «γύρω στις 2.20 το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Μαϊου, μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας, ανέκοψαν για έλεγχο άνδρα ηλικίας 37 ετών, ενώ έφευγε από το περιβόλι του, σε περιοχή της Λάρνακας. Σε έρευνα που διενεργήθηκε  εντοπίστηκαν στην κατοχή του τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 204 γραμμάρια κάνναβης, τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 78 γραμμάρια κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 1.860 ευρώ».

σαδσαδδσασαδσαδ

Δυνάμει δικαστικού εντάλματος «ακολούθησε έρευνα στο περιβόλι του 37χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ένα θαμμένο πλαστικό βαρέλι που περιείχε 594 γραμμάρια κάνναβης, 50 γραμμάρια κοκαΐνης και μία ζυγαριά με ίχνη κάνναβης. Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 17 κροτίδες και 25 πυροτεχνήματα».

ναρκωτικά

Ακόμα «κοντά στη περίφραξη του περιβολιού, εντοπίστηκε ένα φυτό κάνναβης ύψους 90 περίπου εκατοστών».

Ο άνδρας συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ναρκωτικά

 

σαδσαδσα

*Φωτογραφίες: Αστυνομία Κύπρου