Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξη

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.
Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», ο γνωστός σχεδιαστής άσκησε κριτική στο φόρεμα της τηλεπαρουσιάστριας.

«Σχολίασα την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού στις Κάννες και μάλιστα η Σήλια Κριθαριώτη ενοχλήθηκε από αυτή την κριτική μου. Το φόρεμα της ήταν για πικ νικ, που θύμιζε Κάθυ Χέιντελς του 1982. Η αλήθεια είναι ότι 50 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, την έχω εμπεδώσει. Για αυτό στεναχωριέμαι γιατί όταν κάνω μια κριτική όπου είναι για το καλύτερο κάποιου – ειδικά όταν είναι καταξιωμένος – δεν είναι ωραίο να αντιδρά άσχημα. Και μάλιστα να λένε ότι με έχουν βοηθήσει σε πράγματα του παρελθόντος. Αυτά είναι άσχημα πράγματα. Δεν θέλω να δημιουργώ μια ένταση», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Δεν μπορεί ένα πικ νικ ρούχο να πάει εκεί. Όλοι εμείς που πάμε στις Κάννες δανειζόμαστε το χαλί, γιατί το χαλί αυτό είναι για ηθοποιούς, δεν είναι για εμάς. Εμείς πηγαίνουμε γιατί θέλουμε να διαφημιστούμε. Άρα πρέπει να σεβόμαστε τον θεσμό και να πηγαίνουμε ανάλογα», είπε στο τέλος ο σχεδιαστής.

Πηγή: protothema.gr