Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), λίγο πριν τις 11.00 χθες το βράδυ, προχώρησαν στη σύλληψη άντρα ηλικίας 36 ετών, τον οποίο εντόπισαν να κινείται ύποπτα πεζός, σε περιοχή της Λεμεσού. Μετά από έλεγχο που έγινε στον 36χρονο, εντόπισαν στην κατοχή του αριθμό κατσαβιδιών, μικροποσότητα κάνναβης, και ένα ρολόι χειρός, επώνυμης μάρκας, για την κατοχή του οποίου ο ίδιος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν συγκεκριμένα στη σύλληψη του 36χρονου για τα αυτόφωρα αδικήματα της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, κατοχής ναρκωτικών, και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων που ακολούθησαν, τα μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα στο διαμέρισμα του 31χρονου, καθώς και σε αποθήκη του, στην πολυκατοικία όπου αυτός διαμένει, όπου ανευρέθηκαν μία στρατιωτική ξιφολόγχη, μαζί με τη θήκη της, δύο ασύρματοι, ένα θυροτηλέφωνο και μία οθόνη θυροτηλεφώνου, μία γραφομηχανή, ένα σμιρίλιο, και αριθμός χαρτονομισμάτων διαφόρων χωρών.

Τα ανευρεθέντα, όπως και το ρολόι που εντοπίστηκε στην κατοχή του υπόπτου, κατακρατήθηκαν για σκοπούς εξετάσεων, ώστε να διαφανεί εάν πρόκειται για περιουσία που έχει κλαπεί.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς και την ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού).