Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Για σήμερα Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, και σύντομα στα δυτικά και νότια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και τα νότια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. 

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αργότερα στα νότια και ανατολικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού. Την Κυριακή μετά το μεσημέρι, αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, καθώς και σκόνη στην ατμόσφαιρά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Κυριακή, για να παραμένει πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.