Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ

Ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια «σχεδόν καταστροφική» καταδίωξη αυτοκινήτου αφού τους ακολούθησαν παπαράτσι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του.

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, οδήγησε σε πολλές σχεδόν συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στο δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς της NYPD (Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης)», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Όπως γράφει το Sky News Το περιστατικό συνέβη αφού η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν παρευρεθεί σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη την Τρίτη - την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη στέψη του βασιλιά Κάρολου.

Ο Χάρι πέταξε στο Λονδίνο για την τελετή στέψης, αλλά επέστρεψε με μια πτήση πίσω στο Λος Άντζελες ώρες αργότερα, ώστε να μπορεί να είναι στα τέταρτα γενέθλια του γιου του Άρτσι.

Η Δούκισσα του Sussex έλαβε το βραβείο Woman of Vision στην τελετή στη Νέα Υόρκη, καθώς ενθάρρυνε τις γυναίκες να αγωνιστούν για την ισότητα αποδεχόμενη το βραβείο στο ετήσιο γκαλά του Ιδρύματος Ms.

«Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις», είπε στην εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. «Μπορείς να είσαι ο οραματιστής της ίδιας σου της ζωής... Υπάρχει ακόμα τόση δουλειά να γίνει».