Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια περιπολικο

Στην σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για φερόμενη υπέρβαση ορίου ταχύτητας, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και παράνομη κατοχή και χρήση ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και Β.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάουστις 16.5.23 και ώρα 23:30 μέλη της ομάδας “Z” διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, όταν ανέκοψαν όχημα το οποίο αντί για 50 χιλιόμετρα ανά ώρα οδηγείτο με 102 χιλιόμετρα.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οδηγός ήταν 25χρονος μόνιμος κάτοικος Κύπρου, με συνοδηγό ομοεθνή του ηλικίας 18 ετών. Ο 25χρονος συνελήφθη για υπέρβαση ορίου ταχύτητας και δεν έφερε ζώνη ασφαλείας. Ακολούθως σε έλεγχο ναρκοτεστ φέρεται να βρέθηκε θετικός.

Ο συνοδηγός στο όχημα παρέδωσε στους αστυνομικούς σακκούλι που περιείχε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,5 γραμμαρίων. Στο κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε επίσης ποσότητα άσπρης σκόνης, ομοιάζουσας με κοκαΐνη, βάρους 6 γραμμαρίων.

Ο συνοδηγός ανέφερε στην Αστυνομία ότι τα ναρκωτικά ανήκουν στον οδηγό του οχήματος.

Τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στην ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) ανακρίθηκαν και ο 25χρονος οδηγός φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη, λέγοντας ότι τα ναρκωτικά τα κατείχε για δική του χρήση. Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαιοσύνης.

Ο συνοδηγός ανακρίθηκε και αφέθηκε ελεύθερος αφού δεν προέκυψε τίποτα εναντίον του.