Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

H Aστυνομία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για την εξακρίβωση του θανάτου της 79χρονης, μετά το κρανίο που εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της επαρχίας Πάφου και το οποίο έχει ταυτιστεί με την Ann Naisbitt, 79 ετών, από τη Μεγάλη Βρετανία, μετά από γενετικές εξετάσεις.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου δήλωσε πως συνεχίζονται οι γενετικές εξετάσεις σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα οστά που βρέθηκαν στην περιοχή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου σημείωσε πως συνεχίζονται στην ευρύτερη περιοχή οι έρευνες των μελών του ΤΑΕ Πάφου και του Τμήματος Έρευνας και Διάσωσης της Πολιτικής Άμυνας και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες μέχρι και θανατική ανάκριση, με σκοπό να εξακριβωθεί το αίτιο που προκάλεσε το θάνατο στην γυναίκα.

Δυστυχώς, παρατήρησε, εξετάζονται οστά, και όχι συμπληρωμένη σορός. Ως εκ τούτου συνέχισε δεν μπορούσε να προκαθορίσουμε αν θα έχουμε αποτέλεσμα ή όχι, λέγοντας ωστόσο θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να εξακριβωθεί το αίτιο του θανάτου της 79χρονης.

Σημειώνεται πως το κρανίο είχε εντοπιστεί σε αγροτική περιοχή, μεταξύ των χωριών Κολώνη και Μαραθούντα, της επαρχίας Πάφου, την περασμένη Κυριακή, 14 Μαΐου.

Τον εντοπισμό του κρανίου ακολούθησαν εξετάσεις, στη γύρω περιοχή, από μέλη της Αστυνομίας και της Πολιτικής Άμυνας, κατά τη διάρκεια των οποίων εντοπίστηκαν στην κοίτη παρακείμενου ποταμού, οστά, ενδύματα και άλλα αντικείμενα. Όπως αναφέρεται η Naisbitt είχε δηλωθεί στην Αστυνομία, ως ελλείπον πρόσωπο, στις 3 Απριλίου 2023, από συγγενικά της πρόσωπα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 10π.μ.της πιο πάνω ημερομηνίας, είχε αναχωρήσει πεζή, από το σπίτι της στην Πάφο και έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη της. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις