Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ευχάριστα είναι τα νέα για το αγοράκι δύο ετών το οποίο νοσηλευόταν στο Μακάρειο Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση μετά που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα της κατοικίας του στο Παραλίμνι.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι του ΑΝΤ1 ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου Δρ. Αβραάμ Ηλίας, το παιδάκι έχει ανανήψει πλήρως και τις επόμενες ημέρες θα πάρει εξιτήριο. Όπως είπε το άτυχο περιστατικό δεν πρόκειται να αφήσει κάποιο πρόβλημα υγείας στο παιδάκι αλλά κάλεσε τους γονείς να επαγρυπνούν για τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά το Καλοκαίρι.

Σημείωσε ότι οι γονείς πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα παιδιά τους σε πισίνες και στη θάλασσα για να τα προστατεύσουν και να αποφύγουν ανεπιθύμητες εξελίξεις.

Ως γνωστόν, το παιδάκι ανασύρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου από τους γονείς του, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, από την πισίνα της κατοικίας τους στο Παραλίμνι.

Πριν από την άφιξη ασθενοφόρου, μαθητής ηλικίας 17 ετών από το Παραλίμνι που βρισκόταν στη σκηνή, έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο αγοράκι, το οποίο και κατάφερε να επανακτήσει τις αισθήσεις του.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου και ακολούθως στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία όπου και νοσηλεύεται.

Η κατάσταση του δίχρονου αγοριού είχε κριθεί από τους θεράποντες ιατρούς ως πολύ σοβαρή.