Τηλεόραση Ραδιόφωνο
αστυνομια - περιπολικο

Συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, άντρας ηλικίας 41 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Πρόκειται για δύο υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, που φέρεται να διαπράχθηκαν στις 31 Μαρτίου και στις 08 Απριλίου, 2023, στην επαρχία Πάφου, καθώς επίσης και υπόθεσης διάπραξης των αδικημάτων της παράνομης κατοχής περιουσίας, παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, που φέρεται να διαπράχθηκαν στις 15 Απριλίου, 2023, επίσης στην επαρχία Πάφου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των τριών υποθέσεων, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 41χρονου υπόπτου. Αφού εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και αυτός καταζητείτο, στις 28 Απριλίου η Αστυνομία προχώρησε στη δημοσίευση των στοιχείων και φωτογραφίας του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του, (Η Αστυνομική Ανακοίνωση για Καταζητούμενο Πρόσωπο, ημερομηνίας 28/04/2023, είναι σχετική).

Ο 41χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Πάφου και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των τριών υποθέσεων.

Τις υποθέσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.