Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα, κατά διαστήματα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Σήμερα μετά τη διάλυση της αραιής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Μετά το μεσημέρι θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ.
 

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία μέχρι την Τρίτη θα σημειώσει αισθητή άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή ενώ την Τετάρτη δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.