Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ο8υ

«Χαρούμενα γενέθλια Μαντλίν. Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε. Δεν πρόκειται να τα παρατήσουμε ποτέ» έγραψαν σήμερα οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚάν στην επίσημη σελίδα για την ανεύρεση του κοριτσιού Find Madelein Campaign στο Facebook, με αφορμή τα 20 χρόνια από τη γέννηση της κόρης τους.

Η Κέιτ και ο Τζέρι ΜακΚάν έγραψαν «Χρόνια πολλά Μαντλίν. Εξακολουθείς να αγνοείσαι. Εξακολουθείς να μας λείπεις πολύ. Εξακολουθούμε να σε ψάχνουμε. Για όσο καιρό χρειαστεί» και ανάρτησαν ένα βίντεο με φωτογραφίες της.

Δείτε το βίντεο

 

Η οικογένεια κρατά ζωντανή την ελπίδα ότι η Μαντλίν θα μπορούσε να είναι ακόμα ζωντανή 16 χρόνια αφότου την άρπαξαν από ένα πορτογαλικό θέρετρο.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Μάντι εξαφανίστηκε από ένα διαμέρισμα στο Αλγκάρβε τον Μάιο του 2007 – μόλις εννέα ημέρες πριν από τα τέταρτα γενέθλιά της

Είχε μείνει να κοιμάται μόνη με τα μικρότερα δίδυμα αδέρφια της ενώ οι γονείς της γευμάτιζαν σε ένα κοντινό εστιατόριο.

Η γερμανική αστυνομία είναι πεπεισμένη ότι η Maddie είναι νεκρή και ενώ σκόπευε να κατηγορήσει ως κύριο ύποπτο τον Christian Brueckner, πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο καταδικασμένος παιδόφιλος μπορεί να μην δικαστεί ποτέ, λόγω νομικών τεχνικών ζητημάτων στη δικαιοδοσία ξένων δικαστηρίων.

Ο 45χρονος Brueckner εκτίει ποινή σε γερμανική φυλακή για τον βιασμό μιας Αμερικανίδας τουρίστριας στο ίδιο θέρετρο από όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν.

Ο ίδιος έχει αρνηθεί κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη στην απαγωγή και εξαφάνισή της.

Πηγή: in.gr