Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Σ’ ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον, με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την αβεβαιότητα, όλοι επιζητούν τη σταθερότητα για να κτίσουν τα όνειρά τους. Η Τράπεζα Κύπρου αφουγκραζόμενη αυτή την ανάγκη, πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και προσφέρει στους πελάτες της άλλη μια σταθερή επιλογή για απόκτηση στέγης. Πλέον τους παρέχει τη δυνατότητα να «κλειδώσουν» για 25 ολόκληρα χρόνια το επιτόκιο και τη δόση του στεγαστικού τους δανείου.

Τα οφέλη είναι πολλά και σημαντικά καθώς οι όποιες μεταβολές των επιτοκίων αφήνουν ανεπηρέαστη τη δόση μέχρι τη λήξη του δανείου και έτσι οι πελάτες της Τράπεζας Κύπρου μπορούν να προγραμματίσουν τους οικογενειακούς τους προϋπολογισμούς με μεγαλύτερη ευκολία και σιγουριά, έστω και αν δεν επωφελούνται από ενδεχόμενη μείωση των επιτοκίων. Υπάρχουν χρεώσεις εάν το δάνειο εξοφληθεί νωρίτερα.

Η επιλογή του σταθερού επιτοκίου για 25 χρόνια δεν περιορίζεται μόνο στην απόκτηση πρώτης κατοικίας καθώς μπορεί να καλύψει τη χρηματοδότηση για ανακαίνιση κατοικίας και την αγορά ή την ανακαίνιση εξοχικού. Η διάρκεια του δανείου είναι 25 χρόνια.

Η νέα πρωτοποριακή κίνηση της Τράπεζας Κύπρου έρχεται να προστεθεί στις υφιστάμενες επιλογές δανεισμού με σταθερό επιτόκιο που παρέχει στους πελάτες της. Υπενθυμίζεται ότι προσφέρονται οι επιλογές για σταθερό επιτόκιο 3, 5 ή 10 χρόνων σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τη δική τους πρώτη κατοικία, εξοχικό ή να προχωρήσουν σε ανακαίνιση. Η διάρκεια αποπληρωμής του δανείου, για πρώτη κατοικία ή εξοχικό, μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 35 χρόνια καθώς το επιτόκιο μετατρέπεται σε κυμαινόμενο μετά τη λήξη της περιόδου του σταθερού επιτοκίου.

Προειδοποίηση: Υπάρχουν χρεώσεις αν εξοφλήσετε νωρίτερα το δάνειό σας. Εάν δεν τηρείτε το σχέδιο αποπληρωμής του δανείου σας, μπορεί να χάσετε το σπίτι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Δίκτυο Καταστημάτων ή στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου.