Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σαδασ

Για τη Lidl Κύπρου, η κοινωνική προσφορά βρίσκεται στη πρώτη γραμμή των δράσεών της, στηρίζοντας Οργανισμούς, των οποίων το έργο τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνική αλληλεγγύη. Κάθε ενέργεια κοινωνικής ευθύνης, αποτελεί κομμάτι και δέσμευση στο δρόμο για ένα καλύτερο αύριο.

Φέτος, με την ένθερμη υποστήριξη και συμμετοχή του κοινού, κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό των 50.000€ σε μόλις 12 ημέρες, μέσω της φετινής πασχαλινής της εκστρατείας με το μήνυμα «Μαζί στηρίζουμε τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό». Η ενέργεια αυτή είχε σαν στόχο την ενίσχυση και αναβάθμιση της Υπηρεσίας Διαχείρισης Κρίσεων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, η οποία αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές δράσεις του Οργανισμού. Πρόκειται για μία μείζονος σημασίας υπηρεσία που προσφέρει πλήθος ενεργειών σε περιόδους κρίσης, όπως η κάλυψη ανθρωπιστικών αναγκών ευπαθών ομάδων, προστασία και πρώτες βοήθειες σε όλους και ιδιαίτερα στις ευάλωτες κοινωνικά ομάδες κυρίως στην Κύπρο, αλλά και στο εξωτερικό.

σαδασ

Αυτή η ενέργεια έρχεται να προστεθεί σε ένα μεγάλο φάσμα δράσεων της Lidl Κύπρου που 10 χρόνια τώρα έχουν αγκαλιάσει το σπουδαίο έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού και έχουν ταυτιστεί με τις δράσεις του. Η βαρύνουσας σημασίας αυτή συνεργασία και σύμπραξη ξεκίνησε πριν μία δεκαετία με τη δωρεά προϊόντων στις διάφορες μονάδες του Ερυθρού Σταυρού Παγκύπρια. Έκτοτε, η εταιρεία συνέχισε ενδυναμώνοντας τις δράσεις του Οργανισμού με την προσφορά προϊόντων για τις τρέχουσες ανάγκες, για τα πακέτα αγάπης που δίνονται το Πάσχα και τα Χριστούγεννα σε ευάλωτους συνανθρώπους μας, αλλά και για άλλες έκτακτες δράσεις, όπως επίσης και με προϊόντα για την ετήσια κατασκήνωση του Τμήματος Νέων.

Επιπροσθέτως, από το 2019, η Lidl Κύπρου στηρίζει έμπρακτα το Θεραπευτικό Κέντρο Παιδιών Στέλλα Σουλιώτη στη Λεμεσό με την ανοικοδόμηση ενός παιδότοπου με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τόσο των παιδιών, όσο και των κηδεμόνων τους. Επιπλέον, μέρος των δράσεών της που πραγματοποιήθηκαν μέσω της πασχαλινής εκστρατείας του 2022 που είχε διεξαχθεί στα καταστήματά της, ήταν η στήριξη της αναβάθμισης των ομάδων και του εξοπλισμού των πρώτων βοηθειών.

σαδασ

Η δεκαετή αυτή συνεισφορά της Lidl Κύπρου προς τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό πέρα από τις διάφορες ενέργειες στήριξης και τις προϊοντικές δωρεές, συμπεριλαμβάνει και την πολύτιμη οικονομική ενίσχυσή του, με το συνολικό πόσο να ξεπερνάει τις 250.000€ όλα αυτά τα χρόνια.

Η Lidl Κύπρου αναγνωρίζοντας τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα και σεβόμενη πάντοτε την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται, έχει αναπτύξει ένα άρτια οργανωμένο πλαίσιο δράσεων με σκοπό την ενίσχυση και τη φροντίδα όλων των ανθρώπων γύρω μας και ειδικά των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Αυτές οι ενέργειες αποτελούν κομμάτι της δέσμευσής της για ένα καλύτερο αύριο για όλους.

σαδασ

*Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό

σαδασ
σαδασ
σαδασ
σαδασ
σαδασ
σαδασ
σαδασ
σαδασ
σαδασ