Τηλεόραση Ραδιόφωνο
συννεφια ηλιος αιθριος καιρος

Κυρίως αίθριο το σκηνικό του καιρού σήμερα με την θερμοκρασία να ανέρχεται στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό. Αίθριο σκηνικό προβλέπει η Μετεωρολογική και για τις επόμενες μέρες ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά.

Όσον αφορά τη θερμοκρασία, την Πέμπτη θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές ενώ το Σάββατο θα παραμείνει στα ίδια περίπου επίπεδα.

Πιο αναλυτικά σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα εμφανίζονται αυξημένες, κυρίως ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ δεν αποκλείεται το βράδυ της Πέμπτης να σημειωθεί μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα ορεινά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η σκόνη θα υποχωρήσει.