Τηλεόραση Ραδιόφωνο
γερ

Τραγωδία σημειώθηκε στην Κίνα όταν τουλάχιστον 22 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, έχασαν τη ζωή τους μετά την ανατροπή πλοίου στην πολιτεία Κεράλα της νότιας Ινδίας την Κυριακή. Το γεγονός επιβεβαίωσαν στο Cnn αξιωματούχοι της πυροσβεστικής, καθώς οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται για δεύτερη μέρα.

Το σκάφος, το οποίο μετέφερε τουρίστες, ανατράπηκε κοντά στην παραλία Tuvalthiram στο Malappuram γύρω στις 7:30 μ.μ. τοπική ώρα, δήλωσε στο CNN η πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής. Οι αξιωματούχοι δεν γνωρίζουν πόσα άτομα επέβαιναν στο πλοίο, αλλά εκτιμούν ότι ο αριθμός είναι περίπου 35, πρόσθεσε.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους τη Δευτέρα, ο V.R. Ο Premkumar, ανώτερος αξιωματούχος από την περιοχή Malappuram, όπου συνέβη το περιστατικό, είπε ότι 10 άτομα έχουν εισαχθεί στο νοσοκομείο ενώ πέντε κολύμπησαν στην ξηρά.

Σύμφωνα με το cnn το ινδικό Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, δήλωσαν περιφερειακοί αξιωματούχοι τη Δευτέρα.

Οι διασώστες πραγματοποιούν επιχειρήσεις έρευνας τη Δευτέρα 8 Μαΐου, μετά την ανατροπή τουριστικού σκάφους στο Malappuram της Κεράλα της Ινδίας.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες του θανόντος, ανακοινώνοντας αποζημίωση από το Εθνικό Ταμείο Αρωγής του Πρωθυπουργού (PMNRF).

«Πονεμένος από τις απώλειες ζωών λόγω του δυστυχήματος με το πλοίο στο Malappuram της Κεράλα», ανέφερε ένα tweet από το γραφείο του Modi την Κυριακή.

«Συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων. Μια εκ των προτέρων χορηγία Rs. 2 lakh ($2.446 USD) από το PMNRF θα παρέχονται στους πλησιέστερους συγγενείς κάθε αποθανόντος."