Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καιρός

Σήμερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Σταδιακά, ωστόσο, ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέτριοι, 4 μποφόρ. 

Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Κατά τις αυγινές ώρες, σε περιοχές του εσωτερικού και στα ανατολικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο εκδήλωσης μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ορεινά. Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο σταδιακά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα, ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη, αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.