Τηλεόραση Ραδιόφωνο
βηκ

Ο Χάρης Χριστόπουλος έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην οικογένειά του, την ιδανική μούσα που θα επέλεγε να φωτογραφίσει, αλλά και τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε στο παρελθόν.

Μιλώντας στην κάμερα του Open Weekend δήλωσε αρχικά: «Τα παιδιά είναι ο πρωταρχικός λόγος, για τον οποίο ζω. Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα ξεθωριάζουν γύρω σου και αφιερώνεσαι αποκλειστικά σε αυτά. Δεν θέλω μόνο δύο παιδιά, θέλω μια πολύ μεγάλη οικογένεια. Θα μπορούσατε να πείτε ότι έχω αργήσει. Δεν πειράζει, καλύτερα αργά παρά ποτέ».

Όσο για τις κοπέλες που τον εμπνέουν σε μία φωτογράφιση, ανέφερε: «Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει μια πολύ εμπορική εμφάνιση, πολύ σέξι και θηλυκή, αλλά δεν είναι ο τύπος μου. Θα επέλεγα κάποια πιο ρομαντική, πιο διανοούμενη. Είμαι λάτρης των όμορφων χαρακτηριστικών, οπότε δεν θα επέλεγα ούτε τη Ραμόνα Βλαντή. Φυσικά, ούτε και την Ιωάννα Τούνη θα επέλεγα γιατί ανήκει στην κατηγορία των πολύ εμπορικών γυναικών».

Αναφορικά με την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star, ο Χάρης Χριστόπουλος σχολίασε: «Την καταλαβαίνω πολύ καλά τη Βίκυ Καγιά. Σκέφτομαι πόσα χρόνια το κάνει αυτό, πώς αντέχει τόσα πολλά γυρίσματα; Πρέπει να έχει φτάσει στα όριά της».

Τέλος, μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί. «Μου πρότειναν φέτος ένα τηλεοπτικό τηλεπαιχνίδι, αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός. Θα μου ταίριαζε πολύ το Deal, αλλά... δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα», κατέληξε.

Πηγή: protothema.gr