Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Φάνης Λαμπρόπουλος

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος έκανε δηλώσεις κι αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, από του οποίου την εκπομπή και πέρασε, αλλά και τα δοκιμαστικά που έκανε για το «5x5».

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», δήλωσε αρχικά: «Είμαι ο άνθρωπος των δοκιμαστικών, μου αρέσει πολύ να δοκιμάζομαι. Ωραία περάσαμε, κάναμε κάτι σαν προσομοίωση. Δεν ξέρω τι θα γίνει, η αλήθεια είναι ότι πέρασε πολύς κόσμος».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Κατερίνα Ζαρίφη, για την οποία δήλωσε: «Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι φαβορί όπου και να πάει, είναι πολύ καλή και θα είναι και σε αυτό πολύ καλή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει τρομερή επαφή με τον κόσμο και η Κατερίνα σε αυτό είναι μανούλα. Αν είναι να χάσω λεφτά, θα χαρώ να τα χάσω από την Κατερίνα».

«Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι πράγματα που είναι πιο fun. Κυρίως με ενδιαφέρει η συνθήκη, να περνάω καλά», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε με χιούμορ στο ενδεχόμενο να επέστρεφε στο «The 2night Show». «Έβαλα βύσμα για να φύγω απο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναγυρίσω;».

Πηγή: Protothema.gr